Dorinte, fuste, oferte. Shopping!

V-am zis că s-au lansat colecțiile de toamnă, nu?  Ei bine, am reușit să dau o tură prin magazine și am văzut câteva articole super interesante! Dar până să mi le cumpăr, astăzi am dat peste o ofertă de la h&m și m-am gândit să vă spun repede!

Livrare gratuită

Așadar, weekendul acesta, mai exact până pe 11.09.2016, la h&m aveți livrare gratuită pentru orice achiziție. Este posibil să gasiți chestii chiar mai interesante pe site, decât în magazin, așa că dacă ați urmărit ceva pe site-ul lor, iată un motiv în plus să comandați.

Fuste și dorințe

Și dacă am adus vorba de noua colecție, am găsit o fusta plisata super drăguță. Dar, fie vorba între noi, am văzut una asemănătoare la Zara care a intrat direct în wishlist-ul meu. Cea de la Zara este cu tulle și arată excelent în combinație cu un plover tricotat mai lărguț și cu niște botine cu franjuri…sau chiar teneși!

hmprod

 

Outlet online

Tot la capitolul haine online mai am o propunere pentru voi.  De data asta, un outlet online cu haine de la Zara,  Berska si Pull&Bear. Se numeste www.brandcircus.ro si au preturi foarte decente. Ce-i drept, trebuie sa scotocesti putin prin paginile site-ului dar ai putea avea noroc sa gasesti cateva articole bune. Au si un magazin fizic, in zona Universitate, pe Calea Victoriei si, de fiecare data cand am fost acolo mi-am gasit cate cava. De fapt, în magazinul fizic mi s-a parut ca au chestii mai faine decat pe site, dar poate sa fie doar o parere subiectiva.

Îmi place shopping-ul! Îmi plac reducerile! Și mai mult decat atat, am început să am câte un feeling special pentru ele, astfel încât să găsesc haine mișto la prețuri ok. Dacă ai vreun pont, nu-l ține doar pentru tine! E atât de fain să ai cu cine schimba păreri pe această temă!

0
0