Puricele la Teatrul de Comedie

Miercuri am fost la Teatrul de Comedie. Ti-am zis aici ca s-a deschis stagiunea si sunt piese pe care e pacat sa le ratezi. Ca sa va dau un pont, Teatrul de Comedie organizeaza des si concursuri pe pagina de Facebook, deci daca ii dai un like ai sanse mari sa prinzi bilete bune!

Super actori

Acum sa iti zic de piesa. Eu o mai vazusem in varianta video, acum cativa ani, intr-o alta distributie cu Horatiu Malaele si Constantin Cotimanis. Distributia actuala este cu Stefan Banica Junior, Emilia Popescu, Valentin Teodosiu in rolurile principale si cu actori tineri dar foarte buni in rolurile secundare. Nu ii trec cu vederea, ii gasiti aici. Regia: Horatiu Malaele.

Spectacolul este o comedie spumoasa, care te va tine in prize de ras moment de moment. Subiectul piesei porneste de la o simpla problema conjugala – sotul are o problema de impotenta iar sotia il banuieste ca are o amanta si isi propune sa o descopere. Pe masura ce scenele se deruleaza, conflictul se amplifica iar personajele ajung in incurcaturi care de care mai neasteptate.

Hohote de ras

Umorul vine insotit de multa ironie, condimentul perfect pentru a crea scene cu adevarat co(s)mice. Momentele ridicole vin la pachet, fiind nelipsite pe tot parcursul piesei si te tin in priza spectacolului pana la final.

Pentru ca mai vazusem piesa, acum mi s-au intiparit in minte cateva replici foarte haioase. Si nu doar mie. Lucian imi repeta de 2 zile ironic prin casa„Unde nu e mana de barbat, e papuc de femeie” sau „Aveti ceva de declarat?” si „”Barbatul este cea mai mincinoasa creatura. Dupa femeie”. Mai sunt si alte replici, dar nu vreau sa-ti stric bucuria de a descoperi momentele faine ale piesei.

Pe scurt: trebuie sa mergi la Teatrul de Comedie!

Daca vrei sa mai scapi din rutina zilnica, eu zic ca piesa asta are toate sansele sa te ajute. Este pur si simplu geniala de la subiect, la actori. Iar hohotele de ras iti vor inveseli seara si te vor aduce intr-o stare de bine.

0
0