Acasă nu este un loc, ci o stare de spirit.

În această lume fără granițe pe care ne-o oferă online-ul, fiecare își dorește, de fapt, un spațiu și un loc confortabil unde să se simtă iubit, să i se acorde încredere și importanță. Un loc căreia noi îi spunem „acasă”.

Hai acasă

Probabil ca fiecare experimentează zilnic dorința de a ajunge acasa dupa o zi lungă la job. De cele mai multe ori visăm doar patul și numărăm câte zile mai avem până la weekend. Ne dorim cele mai confortabile obiecte de mobilier însă uităm de lucrurile mici care aduc de fapt valoare termenului de „acasă”.
Și eu, ca și tine, mă zbat în haosul zilnic, ma împart între job și casă iar casa pierde din ce în ce mai mult teren. Pentru că nu mai am timpul necesar să aranjez în fiecare zi, să plantez câte o floare, să mut cărțile de pe un raft pe celalalat, să schimb în fiecare săptămână decorațiunile dintr-un loc în altul. Recunosc, în timpul liber îmi place să ies în plimbări lungi, să descopăr locuri noi, să merg la evenimente sau pur și simplu să evadez într-o grădină cu verdeață.

Fericirea stă în lucruri mărunte.

Cu toate astea, în puținele momente în care stau acasă îmi place să fie ordine. Tocmai de-asta fac puțină curățenie în fiecare zi. Am zis puțină. Nu te gândi că petrec 2 ore zilnic! Și îmi place să am câteva obiecte vesele prin casă pe care le tot rotesc dintr-o cameră în alta. Și mai îmi plac fotografiile! Tocmai de-asta m-am gândit să îmi decorez un perete numai cu fotografii! Și am găsit niște rame super faine, de pe Qdecor.ro, of course.
Și tot de aici, mi-am umplut casa de flori artificiale

Acasă înseamnă noi doi

Acum să va zic și un secret. Toate decorațiunile din casă nu ar avea sens fără niște lumânări cu led și câteva felinare așezate frumos prin toată casa. Asta ca îmi dezvălui și latura romantică. Ce-i drept și lui Lucian îi plac!

ps: Florile artificiale sunt ideale pentru ca ne “gazduiesc” si verighetele!

Andreea&Lucian_040

0
0