Botez tematic “Denim party”

He, he, cine a avut parte de un “Denim party”? Amza al meu! Este o minune de bebeluș, nu mă satur de el! L-am botezat, acum 3 luni! Și i-am făcut o petrecere de botez tematică, exact pe stilul nostru..cosy, fun și…casual! Adică denim party!

Cum mi-a venit ideea? Nici nu mai știu! Am zis de la început că nu vrem pampoane, saloane de evenimente, rochii cu sclipici sau ursitoare lălăite! Ne-a ieșit super bine, nici noi nu ne așteptam să ne distrăm așa!

denim party

Pe scurt: am făcut invitația într-o mare grabă, într-o aplicație pe telefon. O poză cu bebe, textul și…gata! Send pe WhatsApp prietenilor și rudelor apropiate! Nu ne-am întâlnit cu nimeni „să dăm invitații”. Nici nu prea am cerut confirmări…cine a vrut să vină, a fost bine venit! Am menționat în treacăt un dress code casual..apoi am revenit cu detaliul „denim party”. În general, invitații au reacționat super bine. Toată lumea întreba „Deci venim în blugi?”. „Da, în blugi sau cum te simți tu cel mai bine!” a fost răspunsul nostru!

https://www.naan.ro/naan-project/

Localul – Naan Project

Am ales un restaurant care ne-a dat senzația unei petreceri în sufragerie! Decorul modern, cochet și cosy. Mâncarea super bună și cu loc de joacă pentru copii. Perfect pentru o petrecere cu copii. Naan Project, în incinta Delta Studio.

denim party
denim party

Decorul Denim party

Am încercat să respectăm tematica „denim party” fără să dăm peste cap restaurantul. În locul amenajat special pentru candy bar am decorat Denim corner. Cu ajutorul prietenilor, am strâns niște perechi de blugi și am început să facem diverse chestii cu ei…cutii pentru prăjituri, papioane, ghirlande, rame foto, etc. A fost fun și a arătat foarte cool. Prăjiturile le-am comandat de la o cofetărie iar de aranjarea lor ne-am ocupat noi..adică o prietenă și nașa. Cei de la restaurant ne-au ajutat cu numerele de masă cu un print denim…iar place cardurile au fost tot printate în denim.

denim party
denim party

Muzica

Petrecere fără muzică bună…nu se poate! Am avut un super DJ care a reușit să îi ridice pe toți la dans. Ne-a arătat și scheme de Cha-Cha, latino și salsa..spunându-ne că e boring să dansezi doar „El meneaito”.

denim party

Baby Amza

Amza a fost cel mai cuminte bebeluș. De fapt, cred că a fost cea mai liniștită zi din viața lui. Ce-i drept,nici noi nu am fost prea agitați. Nu ne-am făcut cine știe ce scenarii cu el…fiind fermi convinși că o să îi respectăm programul. Dar el a fost super happy să ne lase să ne destrăbălam o seară! Fiind petrecerea lui, și-a permis să nu respecte dress codul “Denim party”. Pentru că la cele 2 luni nu am găsit nicio pereche de blugi care să îi vină decent, am apelat la Theodor și lumea, un boutique fain de hănuițe pentru bebei. Ne-au croit un body cu guleraș care imita blugul și o salopetă pe care cred că o voi înrăma. Arată atât de drăguț!

denim party
denim party

Tortul

Aici pot să spun..nu a fost excelent! Dar a arătat bine! Am optat pentru un naked cake decorat cu macarons.  A fost bun însă nu excelent! Nici nu a mai contat. La final eram atât de euforici! Pentru mine a fost o mare gură de aer proaspăt să întâlnesc atâția oameni dragi după perioada atât de dificilă după naștere. Am dansat până m-au lăsat picioarele, am râs cu gura până la urechi și i-am creat lui Amza prima petrecere mișto din viața lui!

Foto: Wave Film Studio

0
0