coroniță din eucalipt

Coroniță decorativă din eucalipt în 3 pași

Cel mai rapid DIY pe care l-am făcut până acum: o coroniță din eucalipt. Verdele nu are cum să lipsească din combinația de culori pentru decorațiunile de Crăciun. În niciun an. Este perfect pentru că aduce puțină natură în casă și ne duce cu gândul la atmosfera unei cabane de la munte: călduroasă și primitoare.

Așa mi-am încercat norocul cu încă o coroniță decorativă. Îmi plac foarte mult, știți. De data aceasta a fost chiar mai simplu de făcut. Nu am folosit nici măcar un pistol de lipit. Și a durat 30 de minute. Pe ceas!

Mai jos găsești cel mai scurt tutorial ever pentru cea mai simplă coroniță decorativă din eucalipt. Eu am agățat-o pe un perete, chiar în living. Însă, funcționează perfect și pe ușa de la intrare sau chiar pe masa de Crăciun.

Pasul 1: am strâns obiectele necesare (o coroniță din nuiele, o foarfecă, eucalipt și puțină sfoară)

Am folosit o coroniță din nuiele legată cu sârmulițe. Eu o aveam cumpărată mai de mai mult timp și nu aveam ce face cu ea. Am cumpărat-o dintr-un magazin online de obiecte DIY. Dar am văzut-o recent pe raft în magazine Hornbach. Prețul? Cred că în jur de 10 lei.

coroniță din eucalipt

Apoi, pentru a o decora nu am folosit crenguțe de brad ci crenguțe de eucalipt. Le-am cumpărat de la un depozit de flori. Eu am luat 2 buchete (mănunchiuri) însă pentru această coroniță din eucalipt am folosit doar un buchet.

Pasul 2: Am început să inserez crenguțele de euclip prin sârmele coroniței

Am mai folosit puțină sfoară pentru a o agăța. Se poate folosi și puțină ață de pescuit și arată chiar mai bine.

Și acum asamblarea: am ales crenguțele mai scurte și am început să le fixez prin sârmulițele din coroniță. Toate crenguțele trebuie puse în același sens pentru un aspect uniform. Am folosit și crenguțe mai lungi însă doar din loc în loc. Oricum, cele scurte arată mai bine, au o terminație mai estetică.

Nu îți recomand să tai din cele lungi pentru a le face scurte pentru că vor avea un aspect neterminat. Crenguțele mai lungi le-am pus din loc în loc ca să dea amploare coroniței. Am „umplut” coronița atât pe latura din față cât și în lateral.

Pasul 3: Am agățat-o în living.

Și gata, asta a fost toată munca pentru o coroniță din eucalipt.

0
0