decor de Crăciun

Am avut un decor de Crăciun perfect! Sau aproape perfect. A lipsit doar zăpada de afară! M-am bucurat din plin de zilele acestea de sărbătoare și parcă m-am umplut cu energie și cu vibe bun pentru anul care vine. Și bineînțeles mi s-a făcut chef de scris!

Anul acesta m-am ocupat foarte atent de organizarea Crăciunului. Și a meritat fiecare moment! Am reușit să termin la timp pregătirile cu bradul, casa, cu meniul și cu împachetarea cadourilor. Galeria foto de mai jos, o las ca testimonial pentru anul care vine dar și ca inspirație pentru un decor de Crăciun fain!

Pe scurt, am început cam de pe 1 Decembrie. Cu bradul, desigur. O minunatie pe care abia am putut sa il caram pana acasa! Dar ce conteaza, bucuria este mare! L-am impodobit cu spiridușele (nepoatele mele), cu miros de cozonac în casă și vin fiert!  A fost minunat! Pentru bradul de anul acesta, am schimbat tema de culoare. Am ales alb și argintiu cu un accent foarte discret de albastru turcoaz. Anul trecut am folosit alb și auriu. Astfel, anul acesta am reușit să folosesc și  o parte din decoratiunile de anul trecut dar sa adaug și ceva nou. Restul decoratiunilor colorate, roșii sau verzi le-am folosit doar pentru decorarea casei.

Ce am ales pentru masa de Crăciun? Pe lânga preparatele tradiționale, ne-am bucurat de un platou delicios de brânzeturi cu struguri, fistic și caju! Iar pentru desert, un tort de morcovi. În rest, friptură, sarmale, cozonac și multă voie bună!

Decor de Crăciun?

Da, specialitatea mea!  M-am ocupat singură pentru că îmi face mare drag să aranjez casa! Majoritatea decorațiunilor le-am cumpărat din Jumbo. Coronițele din farfurii sunt făcute de mine, cu cranguțe din brad!

Cadouri?

Au fost…cam multe! Fiecare a primit cam tot ce și-a dorit! Iată ce a ieșit!

  

 

 

0
0