decor de toamna pe masa din dining

Decor de toamnă pe masa din dining

Îmi plac la nebunie frunzele colorate, dovlecii, lumânările, merele, strugurii și toate decorațiunile de toamnă. Culorile mi se par minunate! Toate: de la galben până la roșu și maro. E greu să mă decid care sunt mai deosebite și pe care să le folosesc. Adun an de an mici decorațiuni și le tot pun de colo colo prin casă. Dovlecii îi aleg un pic mai târziu, când începe să se simtă puțin mai răcoare afară. Ca să țină mai mult. Anul trecut i-am ținut la ușa de la intrare până la sfârșit de noiembrie.

Dovleci, porumb și frunze adunate

Anul acesta, îmi doresc în mod special un decor de toamnă pe masa din dining. Să fie însă ceva permanent. Pentru intrare, am deja coronița pregătită. Urmează niște crizanteme sau tufănele colorate în ghiveci. Și niște dovleci pe terasa din spate. Poate și câțiva porumbi de câmp.

Acum sunt la capitolul „Lista de organizare pentru un decor de toamnă pe masa din dining”. M-am gândit să încetez cu cumpărăturile aiurea de pe net. Găsesc tot felul de chestii simpatice, le comand și nu le folosesc din diverse motive. Am zis să încep invers de data asta. Îmi fac planul de decor, caut chestii și abia apoi le comand. Sper să îmi iasă. Deci, articolul acesta este și pentru mine!

Cel mai greu de găsit sunt dovleceii aceia foarte mici, deschiși la culoare (albi). Eu îi cunosc sub denumirea de tărtăcuțe. Anul trecut i-am găsit în piață foarte târziu, în decembrie.

Lista cu necesarul

Și acum un necesar cu ce ar trebui să se regăsescă într-un decor de toamnă pe masa din dining.

  • Față de masă / traversă
  • Dovleci
  • Tărtăcuțe
  • Lumânări
  • Ghirlandă cu led
  • Frunze
  • Flori de toamnă
  • Platou din lemn (felie)
  • Felinar
  • Vopsea spray aurie

Eu prefer să folosesc traversă de masă. Rareori față de masă. Acum mi-aș dori să găsesc una din in sau din bumbac bej. Orice decor se va vedea bine pe un fundal mai deschis.

Dovlecii au apărut deja – i-am văzut chiar ieri în Kaufland. Aștept să îi iau de la țară de undeva pentru că sunt mai ieftini.

Ghirlanda cu led – din Pepco, am văzut chiar una cu nuanțe de maro. Flori de toamnă – eu le iau de la un depozit de flori sau din Hornbach.

Frunzele – am cumpărat anul trecut unele artificiale de aici. Voi completa și cu frunze adunate de mine pe care le dau cu un lac, pentru rezistență.

Platou din lemn – pe care îl voi primi de la un coleg care are drușbă și poate să taie în secțiunea unui trunchi de lemn.  Am găsit la cineva pe Facebook și au fost foarte ieftine.

Lumânari – adunate din toate colțurile.

Uite ce a ieșit:

decor de toamnă

Și mai multă inspirația găsești mai jos în selecția de pe Pinterest. Dacă te-ai apucat deja să faci un decor de toamnă pe masa din dining aștept poze.

Happy autumn, everyone!

 

decor de toamna pe masa din dining

 

 

 

 

 

0
0