decoruri de Craciun

Inspirație de Crăciun

Transmit live din misiunea decoruri de Crăciun. Sau Christmas mania! Am reușit să decorez aproape toată casa pentru Crăciun! Totul a ieșit fantastic! Bradul este minunat iar colțul cosy este perfect pentru serile acestea friguroase.  În fiecare seară ne ghemuim lângă brad, cu un ceai cald, vin fiert sau ciocolată caldă. Nu mă pot sătura de feelingul de sărbători!

Hai să îți arăt un scurt preview cu ceea am folosit acasă pentru câteva decoruri de Crăciun. Living-ul este super Christmassy. Și zona de dining. Dar mai am câteva idei pe care nu am apucat să le pun în practică. Încă.

Tema de culoare a bradului, așa cum ți-am spus este albul. Sunt îndrăgostită de albul strălucitor de Crăciun. Am alergat un pic după decorațiuni mai deosebite. Și încă îmi mai fug ochii după globulețe prin magazine. Cine știe ce o să mai găsesc așa, neprogramat?

Anul acesta, decorul de Crăciun a venit la pachet cu mai multe achiziții pentru living. Fără să stăm prea mult pe gânduri, ne-am completat living-ul cu un fotoliu și am realizat și un panou suport pentru TV foarte cool. Dar despre acest proiect, am să scriu într-un articol viitor.  A, da și am găsit în sfârșit și un covor simpatic și moale.

Abia apoi ne-am apucat de decorul de Crăcun. Bradul, cel mai frumos pe care l-am găsit, cam la 2 metri și ceva. Cu fotoliul lângă, exact așa cum se cade! Nu am început să decorez fiecare colț al casei, ci am creat câteva puncte focus. În living, toată povestea s-a conturat în tonuri de gri, alb și argintiu. Cu câteva accente de puf, pene și puțin lemn. Astfel, totul a devenit foarte primitor și hygge. În dining, unde totul este alb cu negru am spart monotonia cu un colț de Crăciun clasic cu verde și roșu. Provizoriu. Iar pe masa din dining, am creat un aranjament singurică, folosind câteva conuri de brad, o instalație cu becuri albe, câteva globuri, lumânări și coronița din eucalipt (depre care am scris aici).

Încă mai lucrez la amenajarea unui perete într-un mod mai inedit. Dacă îmi iese, îl pun pe blog.

Între timp, îți prezint inspirația mea pentru câteva decoruri de Crăciun pentru living. Am avut și 2 spiridușe care m-au ajutat, ca de obicei!

Enjoy the Holiday season!

decoruri de Crăciun

decoruri de Crăciun

0
0