coronița de primăvara

Coroniță de primăvara DIY

Coronița de primăvara este primul proiect DIY pe anul acesta. Este sfârșit de martie și eu încă am coronița de ușă pe care am făcut-o de Crăciun din brad natural. De fapt, coronițele, căci am făcut două, una mai mare și una mai mică. Au rezistat excelent, asta pentru că a fost și frig afară. Le-am ținut atât pentru că au fost tare simpatice – elegante și minimaliste. Simpliste și delicate. 

Aș zice că e momentul să le schimb, totuși. Voi păstra cadrul metalic pe care l-am folosit – este un profil decorativ pe care l-am ondulat manual. L-am cumpărat din Hornbach – eu am cumpărat unul auriu și unul argintiu. Lucian m-a ajutat cu forma și cu prinderea. 

Coronița de primăvara trecută

Pentru că îmi plac coronițele mai mari, pentru coronița de primăvara trecută am folosit o șină flexibilă pentru perdea pe care am acoperit-o cu sfoară. Am reușit să o fac de un diametru de 40 cm. Peste ea am adăugat flori artificiale și frunze verzi de lavandă și eucalipt. A fost frumușică și aceea. O las în poza de mai jos.

Lista de materiale

  • Profil metalic flexibil – de aici.
  • Flori și frunze artificiale – de la Pepco
  • putin scotch, un clește și ceva inspirație.

Așa cum am zis mai sus, am pornit de la cadrul metalic pe care îl aveam deja. L-am remodelat. Am vrut să fac o coroniță dublă așa că am folosit ambele cercuri – unul mai mare și unul mai mic. 

În rest, am folosit eucalipt artifical și câteva flori artificiale pe care le-am găsit în Pepco. Frunzele de eucalip sunt tot din Pepco, le-am cumpărat în urmă cu vreo 2 ani, cred. Am mai folosit un clește metalic cu care am tăiat cozile lungi și sârmă subțire cu care am împletit florile pe cadrul metalic.

Iată minunăția de anul acesta. Am reușit să o fac în weekend, în timpul somnului de prânz al lui Amza. Acum poate să vină primăvara!

coronița de primăvara
coronița de primăvara
0
0