coronită de toamnă pentru ușă

Coroniță de toamnă pentru ușă – DIY

O nouă coroniță de toamnă pe care am meșterit-o pe ascuns. De data aceasta am modificat-o pe cea de primăvară și am înlocuit florile cu câteva decorațiuni de sezon. Am spus “pe ascuns” căci nu mai pot folosi pistolul de lipit pe lângă Amza, din motive evidente.

Simt o bucurie copilărească de fiecare dată când schimb anotimpul și știu că trebuie să “croșetez” o coroniță decorativă pentru ușă. Îmi place să o fac eu, cu mânuțele mele. M-am pregătit din timp cu Amza: am fost cu el la adunat de măceșe pe câmp. Și am găsit câteva frunze. Iar el a fost să adune castane cu bunicii însă nu prea au găsit la începutul lui septembrie.

Ce am folosit pentru coronița de toamnă

Una peste alta, ne-am descurcat și cu proviziile de castane de anul trecut pe care le-am păstrat.  Conuri de brad adunate de pe la munte, dovleceii decorativi de pe la Art & Craft și cercul realizat din profilul decorativ de la Hornbach. Am scris aici despre el.

Toamna aceasta am mai adăugat câteva decorațiuni cumpărate din KIK. Am găsit un mini-săculeț de toamnă cu frunze, mini-dovlecei, ghinde și câteva vinete. Mi s-au părut super drăgălașe. Așa că le-am împrietenit cu ceva răbdare și un strop de îndemânare într-o coroniță de toamnă.

La final am așezat-o cu mândrie pe ușă, ca să poată fi admirată de trecători. Am așezat și câțiva dovleci, pe care urmează să îi folosim în decorul de Haloween. Amza abia așteaptă să iasa la colindat și anul acesta. Și-a adus aminte că vine perioada în care primește bomboane de la toți vecinii!

Un proiect budget friendly, de weekend

Dacă ai ajuns până aici și vrei să meșterești și tu o coroniță, să știi că este un proiect ușurel si low cost. Profilul pe care l-am curbat este în jur de 20 lei. Frunzele și decorațiunile pe care le-am folosit sunt în jur de 40-50 lei. Nu am pus la socoteala spicele de grâu culese de pe câmp, castanele, ghindele și măceșele, desigur. Mai ai nevoie și de un clește (cu care să tai cercul), un pistol de lipit, puțină sârmă subțire sau sfoara și ață de pescuit, ca să o agăti de ușă.

Alte decorațiuni de toamnă DIY

Pentru alte idei pentru decorațiuni de toamnă pentru casă răsfoiește și articolul de aici.

0
0