cand se deschide jumbo militari

Când se deschide Jumbo Militari?

Update 2: Am fost în Jumbo Militari.

Am fost în Jumbo Militari weekendul acesta. Jucării, decorațiuni și mii de prostiuțe pe care îți vine să le iei acasă. Am fost cuminte, însă doar până am ajuns la câteva coronițe de ușă ieftine.

Să știți că erau multe decorațiuni de Paște – pentru masă, pentru ușă, diverse figurine simpatice cu iepurași și ouă de Paște. Bineînțeles, găsești câte ceva fără să vrei.

Am reușit să fac poze pentru câteva coronițe de ușă ieftine. Erau foarte multe, însă unele nu arătau deloc bine.  Uite ce mi s-a părut drăguț.

Și dacă vrei să ajungi în Jumbo Militari, să știi că programul este de la 10.00 la 21.00, de Luni până Duminică. Îti recomand să dai o tură și prin Outlet Militari Shopping Center – uneori poți avea noroc să găsești lucruri frumoase de brand la prețuri mici. Iar în KIKA se mânâncă cel mai bine din zonă!

jumbo militari  

Update: Jumbo Militari s-a deschis pe 1 martie.

cand se deschide jumbo militari

 

Doar eu sunt cea mai nerabdatoare sa aflu cand se deschide Jumbo Militari? Pentru ca am tot scormonit pe Google și nu am reușit să aflu mare lucru.

Dar cum e bine să îmbini online-ul și offline-ul, am trecut intr-o seara prin Hornbach și m-am gândit că ar fi treabă bună să pun o întrebare la Jumbo Militari. Și uite așa a venit răspunsul: Cam într-o lună. Acum, rămâne de văzut dacă răspunsul a fost corect. Cert este că eu sper ca în Martie – Aprilie să pot cumpăra decorațiuni de Paște pentru casă!

0
0