mobila de bucatarie la comanda

Mobila de bucatarie la comanda

Caut mobila de bucatarie la comanda. Ma preocupa de aproape doua saptamani organizarea unei bucatarii mici. Si pentru ca spatiul este mic, se pare ca variantele de amenajare sunt putine.

Idei multe

Noroc cu sfantul Google care ma lumineaza si imi mai da inspiratie pentru cate o amenajare sau macar un truc util. Ideile pe care le gasesc pe blogurile de amenajari interioare sunt foarte interesante si cochete si folosesc spatiul mic intr-un mod cu totul inedit. Culorile sunt si mai inedite, combinatii minunate, nuante frumoase. Totul simplu, de efect si util, fiecare coltisor este gandit intr-un fel anume.

Mobila de bucatarie la comanda …vanzatorului

Cu toate acestea, cand merg prin magazine si incep sa vorbesc cu oamenii, sa ii rog sa imi faca o simulare lucrurile se complica. Pai de fapt, corpurile sunt standard, trebuie sa puneti asta aici, asta acolo, etc. Le mai arat o poza, o culoare, le mai explic o idee. Nu. Nu se poate. Nu aveti spatiu, nu se preteaza…nu, nu. De multe ori nici nu termin de explicat o idee si mi se reteaza din start.

De aici inteleg de fapt, ca vreau o bucatarie la comanda, dar nu a mea. Comanda mea se “personalizeaza” dupa niste dimensiuni standard. Si daca totusi, am o idee care nu intra in “standard” ce fac? Inca nu am reusit sa aflu.

Si bomboana de pe tort acum vine: termen de executie 2 luni!

Solutiile pe care le-am primit pentru bucataria mea mica au fost foarte banale. Mi se pare ca atunci cand vrei ceva customizat, propunerile ar trebui sa tina cont de dorintele clientului, ca d-aia este client! Si mai ales cand preturile sunt din start mai mari pentru ca vrei “mobila de bucatarie la comanda”. De fapt “la comanda”reprezinta integrarea corpurilor de mobilier standard in dimensiunile bucatariei tale. Nimic mai mult.

Asadar, stiti pe cineva ok care face mobila de bucatarie la comanda? Dar una draguta si la un pret decent?

0
0