teatru

Am fost la teatru

Ma bucur mult ca am ajuns la cateva piese de teatru bune in ultima perioada. Am reusit sa vad spectacole de care tot citisem dar la care nu reuseam sa gasesc bilete. Si daca mi-am propus sa merg, iata ca s-a si intamplat.

Dincolo de recomandarile pentru piesele de mai jos, vin cu recomandarea sa mergi la spectacole, la teatru, la concerte, la orice. La tot ce iti trece prin cap, de fapt! Fa-ti un lifestyle din asta.

Si acum, la ce piese de teatru am fost, in ordinea cronologica:

Ultimul Don Juan – Teatrul Nottara – o comedie cu rasete si voie buna, doar cum Constantin Cotimanis stie. Cu personaje bine constuite, bine jucate si cu scene formidabile.

Rata Salbatica – Teatrul Bulandra. O piesa profunda, cu traire, cu stare, cu tot ce ii trebuie. Si cu niste concluzii pe care sa le digeri incet in drum spre casa. Cu un final tragic, neasteptat, aceasta piesa are greutatea unui pumn care te loveste din senin – triumful adevarului este, de fapt, o catastrofa.

Sapte dintr-o lovitura – Teatrul Metropolis. Tipuri umane surprinse in lupta pentru un premiu care sa le transforme viata. Fiecare personaj cu o motivatie puternica si cu dorinta de a castiga. O lupta care devine o competitie acerba pentru supravietuire pusa in lumina prin momente comice si trasaturi comportamentale ridicole.

In valea cu flori si zumzet de albine – Teatrul de pe Lipscani.  Un spectacol in care va veti amuza ingrozitor de mult! O viziune „rasturnata” asupra sarcinilor gospodaresti intr-o familie. O piesa cu buna dispozitie pusa in scena de Horatiu Malaele, Bogdan Malaele si Meda Victor.

Freak Show – Godot Cafe – Un one man show cu Florin Piersic Jr. care trece prin 13 personaje total diferit. Un show care te surprinde prin succensiunea secventelor, interpretare si prin text. O comedie prin replici si costume. Un spectacol excelent pe care trebuie sa il vezi. Si e foarte misto ca il poti la Godot Cafe, cu prietenii, la o bere.

Te iubesc! Te iubesc? – tot la Godot Cafe – o comedie despre relatii si casatorie. De vazut mai bine inainte de casatorie! Am revazut, printr-un ochi comic, toate situatiile prin care trec, in general, cuplurile. Ne-au incantat si actorii si, mai ales, concluziile!

Era ok si la 60 – Un one man show cu Razvan Vasilescu. Un actor foarte cool chiar si la 60 de ani!  Un spectactol suprinzator de amuzant si dramatic in acelasi timp. La Godot.

Alte recomandari?

 

Foto: Ziarul Metropolis

0
0