targul de la valea cascadelor

Targul de la Valea Cascadelor – weekend in Bucuresti

Hello sunshine & happy friday everyone! Planuri pentru weekend? Hai că vă dau eu o idee tare haioasă: mergeți la Targul de la Valea Cascadelor.

Unde este?

Pe Bulevardul Timișoara, nr. 111. Deschis sâmbăta și duminica de la 05.00-la 14.00.

Am făcut eu asta săptâmâna trecută, duminica. Am aflat de acest târg întâmplător de la profesoara cu care am făcut cursul de design interior. Culmea, ea nu este româncă. M-am simțit ușor ciudat pentru că nu știam de acest flea market din București, pentru cunoscători chiar o piață de vechituri.

Lucian știa și își dorea să meargă. Așa că am pornit în plimbare duminică, pe la 9 dimineața. Am ajuns repede, pentru că este relativ aproape. Noi venim din Prelungirea Ghencea iar Targul de la Valea Cascadelor este chiar vis-a-vis de magazinul Dedeman. Vei vedea foarte multe mașini pe stânga și pe dreapta și găsești locuri de parcare dacă mergi și lași benzinăria și Dedemanul pe dreapta. Strada se înfundă la un moment dat.

Ne-am luat o cafea de la benzinăria de pe colț și apoi am intrat. Taxa de intrare: 2 lei.

Ce găsești la Targul de la Valea Cascadelor

Păi de toate, că de aceea este târg! Evident sunt multe chinezării și multe prostii însă trebuie să le selectezi un pic cu privirea.  Eu am mers mai mult din curiozitate și m-am îndreptat către antichități și obiecte vintage. Am și cumpărat câteva chestii.

Tarabele cu antichitități sunt de departe cele mai interesante. Unele obiecte arată impresionant. Găsești tablouri, lămpi, lampadare, obiecte de mobilier mici din lemn masiv, discuri dar și obiecte de colecție. Ah și multe ceasuri vechi. Dacă te pricepi, sigur vei găsi niște comori ascunse pe acolo.

Sunt și 2 anticariate foarte faine. Eu mi-am luat un volum din Cioran cu 8 lei.

Mai găsești și foarte multe accesorii și haine. Însă îți trebuie răbdare multă și chef să răscolești efectiv prin grămezile de acolo. Chiar îl auzisem la TV pe Maurice (stilistul și fashion editorul de la Elle) cum că dacă te pricepi un pic, vei reuși să îți faci ținute super originale cu lucrurile din Targul de la Valea Cascadelor. Eu am găsit niște curele foarte drăguțe și câteva accesorii. Ce-i drept, am dat cred vreo 20 lei pe toate. Dar nu am avut multă răbdare să caut pentru că era foarte cald.

Era să uit! Mi-am găsit o valiza veche din piele, absolut perfectă pe care intenționez să o folosesc ca decorațiune prin casă. 15 lei. Cam atât. Vă las cu pozele de acolo.

Weekend frumos, babes!

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

0
0