Piesele de teatru de văzut în toamna aceasta

Știi ce nu găsesc eu vara în Bucuresti? Spectacole de teatru frumoase! Tocmai de aceea, când vine toamna, intru repede pe site-urile teatrelor. Încep noile stagiuni și nu vreau să ratez nicio piesa bună!

Dineu cu proști

Săptămâna aceasta, Teatrul Național și-a anunțat deja spectacolele. Se va deschide, bineînțeles cu Dineu cu proști, o capodoperă savuroasă pe care aș vrea să o revăd în fiecare an. O comedie magnifică pe care o vei urmări în hohote de râs și de la care vei pleca mai fericit ca niciodată. Bineînțeles, cu Horațiu Mălăele, un geniu al veseliei. Dacă nu ai văzut această piesă, este un „must do it”. Atenție însă, biletele se epuizează în câteva zile!

Luminiţa de la capătul tunelului

O piesă pe care mi-aș dori tare mult să o văd toamna aceasta la TNB este “Luminiţa de la capătul tunelului”. Va avea premiera în octombrie iar distribuția este foarte interesantă: Monica Davidescu/Iuliana Moise, Constantin Cotimanis, Alexandra Poiană şi Dragoş Stemate.

Crima din strada Lourcine

Tot în octombrie, vom putea să îl vedem și pe Marius Manole, într-o piesă nouă la Național: “Crima din strada Lourcine”, alături de Raluca Aprodu, Mihai Calotă, Victor Ţăpeanu.

Bilete online – o super realizare!

Sunt în pregătire și alte spectacole cu lansare până la finalul anului. Între timp însă, e bine că au fost puse în vânzare biletele, atât la casa de bilete cât și online. Sper să funcționeze!

În afară de TNB…

Urmărind programul de toamnă, Teatrul de Comedie își va deschide stagiunea pe 22 septembrie iar biletele vor fi puse în vânzare de pe 6 septembrie. Până atunci, ar mai fi câteva piese de văzut la Teatrul Metropolis. Chiar despre asta voi scrie peste câteva zile.

0
0