design interior

Design interior, croitorie și grădinărit

Am revenit pe blog cu mult avânt. Primăvara asta a fost una super aglomerată, cu multe planuri, proiecte dar și cu multe idei de pus în practică. Timp să fie!

Pasiune: design interior

Să încep cu ce este mai important: cursul de design interior. Pentru că îmi doream de mult să învăț mai multe despre design, am reușit primăvara aceasta să urmez unul la Designist. Bineînțeles, a fost un curs care mi-a stârnit și mai mult interesul și m-a făcut să îndrăznesc și mai multe, atunci când amenajez prin casă. În cele trei luni, am trecut prin lucruri basic, dar am și experimentat mai multe stiluri. Iar acum, lucrez la planurile de amenajare ale casei mele. Un proces destul de dificil, având în vedere că o parte din casă are deja mobilier! Dar și pentru că nu mă pot hotărî la un stil anume! Acum îmi plac toate!

 

Curiozități: croitoria

Și tot primăvara aceasta, am învățat să cos. La mașină. Uneori mă apucă dragul de a modifica rochii, fuste sau chestii de prin casă. Și de fiecare mă enervam că nu știu să fac. Așa am descoperit comunitatea Nod Makersplace, un spațiu creativ unde poți face de toate. Eu am învățat să cos la mașină! Și acum am și multe idei despre ce lucruri să cos, ce să mai modific și ce să mai aranjez. Ce pot să vă spun este că mi-a fost al naibii de greu să învăț! Cumva mă simțeam foarte neîndemânatică și nici nu îmi dădeam timp să învăț. Și mă tot enervam că nu îmi iese. A fost frustrant o perioadă. Dar am depășit momentul. Sper!

Am făcut un portfard.

Timp liber: grădinăritul

Am grădinărit o grămadă în luna aprilie! Deși curtea noastră are doar 50 mp, am petrecut vreo 2-3 weekend-uri full plantând și îngrijind florile. Ce-i drept, a devenit un hobby. Este plăcut să îți petreci serile în grădină! Dar am de gând să scriu un articol special pe această temă.

design interior

0
0