În weekend, despre weekend

Doamne, cat iubesc weekend-urile! Mai ales când încep să le organizez de lunea. Și până vinerea îmi schimb de 10 ori planurile. Dar ce contează? Ideea e aceeași: relaxare, plimbări prin oraș (sau pe lângă) și un desert demențial, homemade, dacă am chef!

Nu știu ce faci tu la sfârșit de săptămână dar pentru mine „il dolce far niente” este sloganul perfect. Adică las lucrurile să se întâmple. Cel mai important este somnul…nu îl mai deranjez cu alarma enervantă din timpul săptămânii. Bine, uneori mă trezesc chiar mai devreme decât ar trebui. Asta nu este prea plăcut pentru Lucian, care mă avertizează ironic că sâmbăta dimineață se doarme. (Hi hi!)
Apoi, micul dejun. În ultimul timp, a devenit un ritual din ce în ce mai divers și inedit. Nu că mă laud, însă rolul de soție cred că ma prinde bine aici. Bine, recunosc, inspirația o găsesc pe Pinterest, dar ce mai contează dacă rezultatul este chiar unul foarte bun?

Și restul zilei….program de voie! Activitatea noastră preferată? Străbatem orașul cu troineta. Cel mai mult ne plac străduțele din Cotroceni. Da, cele cu case boeme și copaci bătrâni. Cu izul ala interbelic și parfumul de vechi. Cu ceainăriile ascunse de unde uităm să mai plecăm cu orele, cu canțonetele franțuzesti și acordurile de jazz în surdină. Și uite așa ne prinde seara!

Dacă plimbarea nu a fost prea lungă și mai avem energie, următoarea destinație este o piscină. Pentru că nu mai suport soarele puternic, vara aceasta am ajuns la piscină doar noaptea! Și este foarte mișto. Evit și aglomerația și sorele. Bingo!

Orice aș face în weekend, am grijă să nu-mi lipsească feeling-ul de „special moment” și atunci mă răsfăț cu tot ce pot! Chiar cred că ține doar de mine să am weekend-uri faine, lungi și pline de relaxare!

0
0